אני מנסה להחיות את המק העתיק שלי וכל מה שעולה זה סמל הדיסקט עם סימן שאלה. בעוונותי הרבים אני כבר כמה שנים עובדת על פיסי ושכחתי מה עושים במקרה כזה. צריכה עזרה דחוף!!! (בענייני עבודה)
סימן שאלה פרושו שהמחשב לא מזהה דיסק תקין עם מערכת הפעלה פורסם: רביעי 23 יול', 2003
עליו. אם יש לך את דיסקט מערכת ההפעלה. אנא נסי להריץ תכנת תיקון, או אם אין לך חומר על הדיסק, נסי לפרמט אותו ולהתקין מערכת מחדש עם הדיסקטים המקוריים. אם לא מסתדר לך, אנא הרימי טלפון אלינו ל 03-537016.
בהצלחה
רמי
הצטרף: Jun 28, 2003 הודעות: 412 מיקום: טנא עומרים/ירושליים
פורסם: רביעי 23 יול', 2003
כאשר המחשב מופעל,הוא מנסה לעלות מערכת הפעלה מכונן קשיח,אם הוא לא מצליח מכל סיבה שהיא לעשות זאת ( או דיסק קשיח פגום או מערכת הפעלה עצמה פגומה ) הוא ממשיך לחפש מערכת מדיסקט או כל כונן אחר. סימן שאלה מסמן שהוא לא מצליח להתחיל מחשב ( למצוא מערכת הפעלה תקינה )
הדרך היחידה להתקין מחדש את המערכת.
אם ברשותך איזה דיסק מערכת שהגיע עם המחשב (או הושאל מחברים), ניתן להכניס אותו לכונן הCD ולהעלות את המחשב ממנו. זה יעבוד קצת לאט (כי זה מ-CD), אבל מספיק כדי לבדוק אם יש מערכת על הכונן הפנימי, לתקן אותה (עם ה-Disk First Aid אם צריך), ו להתקין ישירות מאותו דיסק שהשחלת.
אם ה-CD מסורב בהעלאת המערכת או המחשב מתקשה בזיהוי הסיסטם שעל הCD, נסי ללחוץ ממושכות על C במקלדת עד שהסיסטם יעלה (לאחר ריסטארט).
פורטל המקינטוש הישראלי - כל הקשור למקינטוש ובעברית. שפע פורומים לתמיכה, חדשות טריות בעברית זכות היוצרים והקניין הרוחני בעיצוב האתר, קובץ גרפי, טקסט, וכל חומר אחר הכלול בו - הינן של "מקינטוש סי.או.אייל בע"מ" בלבד. אין להעתיק, להפיץ, להציג בפומבי או למסור לצד שלישי כל חלק מן הנ"ל בלא קבלת הסכמתה של "מקינטוש סי.או.אייל בע"מ" בכתב ומראש.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The messages & comments are property and responsibility of their posters