שלום,
שלחתי לשידור לטלויזיה הקהילתית מגזין שלדעתי היה מצויין, ומחדר השידור הודיעו לי שאי אפשר לשדר בגלל בעיה של "פאזה הפוכה" מה זה צריך להיות? מי יכול לתת הסבר איך ניתנת הבעיה לפתרון. (ערכתי בפיינל קאט).
תודה מראש למי שיעזור כאן.
אני חושבת שזה קשור לסאונד. אך לא קיבלתי הסבר מחדר השידור של הוט, יתכן והבעיה נובעת מכך שאני מיצאת את הסרט לקלטת מיני דיוי דרך פיירוויר 400 שמחובר לדיסק החיצוני, שמחובר למאק בוק בפיירוויר 800 וזאת מפני שבמאקבוק פרו ישנה רק יציאת פיירוויר אחת
אם זה נשמע בסדר במערכת שלך (בתוך הפיינאל קאט), קשה להאמין שזה יכול להתקלקל תוך כדי הייצוא דרך Firewire. זה תהליך של שכפול דיגיטלי - בדיוק כמו שמעתיקים קובץ מדיסק לדיסק.
פאזה הפוכה שומעים: כל מה שבמרכז נשמע חלש יותר, והעוצמה שלו עולה ויורדת. אולי כדאי שתעשי פשוט מיקס מונו ותוציאי את זה לשני הערוצים. אם גם אז יגידו לך שיש בעית פאזה, תגידי להם שזה מונו, ושיקחו רק אחד מהערוצים.
כאשר אני מקליטה וואיסאובר בפיינל קאט דרך מיקרופון חיצוני אני מקבלת ערוץ אחד והסאונד נשמע חלש לכן כדי להגבירו אני משכפלת את הסאונד ומחברת את שני הערוצים כסטריו פאר ואז הסאונד נשמע יותר חזק, האם יכול להיות שזאת הבעיה?
היי
סביר להניח שזה קרה מכיוון שלקחת את אותו ערוץ אודיו שיכפלת אותו, ויש מצב שהוא זז על הטיים ליין פריים או שניים - דבר כזה יכול לגרום לפאזה הפוכה.
אם הקלטת את זה חלש פשוט תשימי פלאג אין של gain ותוסיפי כמה שצריך. לשכפל את האודיו לא יעזור לך ממש.
בפיינל קאט יש אפשרות לשים פלאג אין על כל ערוץ אודיו. יש מספיק פלאגינים שמגיעים עם פינאל קאט. תבחרי אחד כמו gain שכל מה שהוא עושה זה להוסיף ווליום לטראק שהוקלט נמוך מדי.
פורטל המקינטוש הישראלי - כל הקשור למקינטוש ובעברית. שפע פורומים לתמיכה, חדשות טריות בעברית זכות היוצרים והקניין הרוחני בעיצוב האתר, קובץ גרפי, טקסט, וכל חומר אחר הכלול בו - הינן של "מקינטוש סי.או.אייל בע"מ" בלבד. אין להעתיק, להפיץ, להציג בפומבי או למסור לצד שלישי כל חלק מן הנ"ל בלא קבלת הסכמתה של "מקינטוש סי.או.אייל בע"מ" בכתב ומראש.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The messages & comments are property and responsibility of their posters